Varrj BABATURBÁNT varrógép nélkül és ingyenes szabásminta

Végre újra itt a hideg(ebb) idő, mostmár tényleg el lehet pakolni a nyári ruhákat és elővenni a jó meleg pulcsikat, kabátokat. Lehet leltározni, hogy mi az amire szükségünk van és mi az, amire már nincs. Az a ruharab, ami az idei mércéd már nem üti meg, akár kapóra is jöhet ehhez a projekthez, ugyanis varrhatsz belőle egy nagyon stílusos kis babaturbánt. Vagy mamaturbánt. Vagy csak turbánt és pont!

personal_vlog_youtube_thumbnail.jpg

Én egész ősszel sorozatban gyártottam őket a kislányomnak, nagyon szeretem őket, rengeteg dícséretet bezsebeltünk :) ha ti is szeretnétek villogni egy hasonló sapival a játszón, netán oviban, bölcsiben, akkor töltsétek le az ingyenes, kifejezetten nektek készült babaturbán szabásmintámat!

Leírás helyett, inkább készítettem nektek egy jó kis oktatóvideót, és ha lejjebb görgettek, akkor egy tuti kis tippet is adok nektek az átméretezéshez!

Psszt, titok: nagyobb méreteket úgy készíthetsz el, hogy a fej körméretet leméred, ezt megszorzod 1,5-tel, ez lesz majd a turbán magassága, ezután csak az ívelt részt kell hozzáigazítanod az új mérethez!

 A pdf szabásminta letöltésénél arra figyelj, hogy ne állÍts a lap méretezésén, eredeti méretben kell kinyomtatni. Van egy 2x2 centis tesztkocka is, kérlek ezt ellenőrizd le minden esetben!

Figyelem: ezt a típusú turbánt csakis rugalmas anyagból érdemes elkészíteni, ha szövött anyagból készíted, nagy eséllyel nem fogod tudni hordani.

A szabásmintátt ide kattintva tudod elérni és letölteni.

 

Ne feledd, a #varrásszexi

A bejegyzés trackback címe:

https://otthonbutik.blog.hu/api/trackback/id/tr5715173300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása